×

aetrex_kocka Az iSTEP F.I.T Aetrex digitális lábfejnyomás elemző technológia

00000232Az iSTEP F. I. T Aetrex Magyarországon egyedülálló hatékonyságú, digitális lábfejnyomás elemző technológia. Az iSTEP F. I. T Aetrex egy olyan digitális talpdiagnosztikai berendezés, amely képes megállapítani a láb nyomáspontjait, a talpboltozat ívét, a lábfej típusát, és a test egyensúlyát. A rendszer 30 másodpercen belül elkészíti a vásárló lábfejnyomás elemzését, amely alapján megállapítható, hogy az adott vásárlónak milyen cipőbetétre vagy cipőre van szüksége. A lábnak megfelelő, korrigáló cipőbetétet vagy cipőt azután a vevők a vizsgálat helyszínén meg is vásárolhatnak. Így a fenti berendezéssel, technológiával rendelkező szakemberek valóban egyénre szabott, speciális anatómiai talpbetétet és cipőt ajánlhatnak a vevők számára.

Az iSTEP F.I.T berendezés – amely 1024 nyomásmérő szenzort alkalmaz, világszerte úttörő találmány a digitális lábfejmérés technológiájában. A berendezés a lábfej teljes feltérképezését elvégzi, így a technológia alkalmas arra, hogy pontosan megmérje a lábat, analizálja az adatokat és elkészítse a lábfejről a teljes elemzést.

aetrex_lapVizsgálatkor, ahogy a szenzoros nyomásmérő berendezésre lépünk, a képernyőn szinte azonnal megjelenik a lábfej nyomásának a megoszlása. A talp nyomásának a mértékét, eloszlását különböző színárnyalatok szemléltetik a képernyőn. A vörös szín szemlélteti a legnagyobb nyomást, és a sárga szín felé csökken a nyomás értéke.

A berendezés vizsgálja a lábfej hosszát, szélességét, a talpboltozat típusát, az egyensúlyt, és a nyomáspontokat, amely alapján a rendszer elvégzi az elemzést és meghatározza, hogy milyen talpbetétre, illetve cipőre van szükség.

Az új technológia eredményeit felhasználva tudományosan bizonyítható, hogy ha járás közben aránytalanul oszlik meg a lábon a nyomás, ez közvetlen okozója lehet az alsó végtag, a térd, a boka, a boltív, a sarok, a lábközépcsont és a lábfej fájdalmának, valamint további egészségügyi problémák (izületi gyulladás, bütyök, tyúkszem, benőtt lábujjköröm) kialakulásának. Az egészségügyi problémák megoldásához, kiküszöböléséhez tehát – a test elemzéséhez hasonlóan – ismernünk kell a lábfej elemzését is.

aetrex_logoAz ortopédiai problémákkal foglalkozó, a méretes vagy ortopédiai cipőket gyártó szakemberek tisztában vannak azzal, hogy nincs két egyforma lábfej. Ezért fontos, hogy a tervezett, a gyártott cipők a sokféle láb biomechanikai igényeinek megfeleljenek. A huszonegyedik századi cipőtervezésnek és -gyártásnak emberközpontúnak kell lennie, illetve megújult komfort tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Jelenleg csak győri (Szent Imre u 43.) telephelyünkön elérhető!

Az Aetrex talpvizsgálat ára:

  • 18-éves kor alatt ingyenes!
  • 18-éves kor felett: 2.500.- Ft, talpbetét vásárlása esetén ingyenes!

Nem szükséges a bejelentkezés, a vizsgálat érkezési sorrendben történik!


Talpcentrum nyitvatartása

tgrgtr


 fitcomfort

balerinabalerina_plus

Letölthető lábtorna javaslatok:

Cukorbeteg lábtorna
Lúdtalpas lábtorna