Üdvözöljük a Rehab-Rába Kft. honlapján!

 


Főkép


Bemutatkozás:

Rehab-Rába Kft. gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik Magyarország nyugati régiójában. Telephelyeink, műhelyeink Győrben és Szombathelyen találhatóak. A cég fő tevékenységi köre az egyedi méretvétel alapján gyártott művégtagok, ortézisek, gyógycipők, talpbetétek, haskötők és fűzők gyártása.

Számunkra legfontosabb, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségével és megbízhatóságával tartsuk meg régi, és nyerjük el új ügyfeleink bizalmát. Célunk, hogy vevőink számára minél többet visszaadjunk az elveszett lehetőségekből. Kérésre termékeinkről, szolgáltatásainkról tájékoztatót küldünk.


VELÜNK KÖNNYEBB VELÜNK EMBERIBB

PageRank

 

Megosztás

Egy gondolat a “Üdvözöljük a Rehab-Rába Kft. honlapján!

  1. Tisztelt Rehab-Rába dolgozók!
    Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Önöknek! 2014.08.26-án jártam a talpcentrumban. Az iskola előtti hétre hagytuk a talpbetét készíttetést, gondolom ezért, jó pár percet várnunk kellett, nagyon sokan voltak. Sok türelmetlen ember, sok kérdéssel, ennek ellenére a kiszolgáló hölgyek mindenkihez nagyon kedvesek voltak. Amikor bejutottunk, elvégezték a szakszerű vizsgálatot és korrekt tájékoztatást kaptunk a lúdtalpról és a szükséges betétről. A kész talpbetétért ugyan vissza kellett menni, de ez egy egyedi betét esetében várható volt. Jelenleg, ahogy tanácsolták, fokozatosan szoktatom a gyermek lábához a talpbetétet, napi pár órát hordja, de már most észrevehető járásán a változás, nem dől annyira befelé a bokája.
    Nem bántam meg, hogy Önökhöz fordultam! Egy igazán kedves és szakértő emberekből álló csapattal találkoztam. Ha szükség lesz újabb talpbetétre biztosan Önöket választom ismét!
    Köszönettel: Takácsné O. Hajnalka

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>